h

KRAAMAFDELING weg uit ZIEKENHUIS ALMELO? Ik dacht het niet

12 januari 2011

KRAAMAFDELING weg uit ZIEKENHUIS ALMELO? Ik dacht het niet

De Raad van Bestuur van ZGT is van plan om de kraamzorg in Almelo over te hevelen naar Hengelo. De SP roept op tot protest.

Zoals bekend is de Raad van Bestuur van ZGT van plan om de kraamzorg in Almelo op te heffen en over te hevelen naar Hengelo. Afgelopen maandag opende Emile Roemer in Hengelo het protest tegen deze plannen door een handtekening te zetten vóór het behoud van een kraamafdeling in Almelo. Tweede was Frank Futselaar, lijsttrekker voor de SP bij de verkiezingen voor de Provinciale Staten in Overijssel. Sindsdien zijn daar op de site van de afdeling Almelo van de SP meer dan 800 handtekeningen bijgekomen.
Op donderdag 13 januari zal de SP nog meer handtekeningen gaan verzamelen: 's ochtends tussen 10.00 en 11.30 uur onder bezoekers van de warenmarkt; 's middags tussen 14.30 en 16.00 uur bij het ziekenhuis in Almelo. Lijsttrekker Frank Futselaar zal er in de ochtenduren bij zijn.
Ook bewoners van de Hof van Twente kunnen hun handtekening zetten als blijk van protest. Ga daarvoor naar www.almelo.sp.nl

U bent hier