h

Nieuws van de afdeling

19 september 2021

STEVENS RAADSLID AF EN OPGEVOLGD DOOR JOHNNY HAGREIS

Frank Stevens (foto) heeft afgelopen dinsdagavond, als  het aan hem ligt voorlopig, afscheid genomen van de gemeenteraad van de gemeente Hof van Twente.

Lees verder
31 mei 2021

De provincie Overijssel trekt 1,8 miljoen extra uit voor de bestrijding van laaggeletterdheid.

Foto: SP / Deldennieuws site

De provincie Overijssel trekt 1,8 miljoen extra uit voor de bestrijding van laaggeletterdheid. Het provinciebestuur wil de komende jaren flink werk maken van het verbeteren van basisvaardigheden als lezen, schrijven en rekenen. Dat is te lezen in de Perspectiefnota 2022, het document waarin de provincie de ontwikkelingen voor het komend jaar uiteenzet.

Lees verder
21 maart 2021

SP-kiezers Bedankt !

Foto: SP

Helaas een terleurstellende uitslag ondanks de goed verlopen campagne. Mark Rutte kan zijn vierde kabinet ,samen met een sterke D66 , vormen. Rechtse JA21 en Baudet's FvD  hebben hun slag geslagen. Vier nieuwe partijen , JA21 , Volt , Bij1 en BBB  zijn tot het parlement toegetreden.  

Lees verder
10 maart 2021

Stem het Origineel , Stem SP

Foto: SP

Verschillende partijen vallen over elkaar heen met beloften van investeringen in de publieke sector. Geld voor zorg , onderwijs , huisvesting , verhoging minimumloon enz.

Lees verder
9 maart 2021

SP in het Hofweekblad

Foto: SP

Onze regionale kandidaat -Tweede Kamerlid Hanne Dorst en onze lokale  fractie-lid (tevens Provinciale Statenlid) Herman Kalter staan deze week in het Hofweekblad.

Lees verder
25 januari 2021

Meldpunten eerlijke overheid.

Foto: SP

De SP krijgt regelmatig signalen over dat bijstandsgerechtigden door gemeenten of het UWV in de problemen komen. Mensen die om allerlei redenen gekort worden op hun uitkering: het ontvangen van boodschappen of zakgeld voor de kinderen kan al een reden zijn waardoor mensen ineens duizenden euro’s moeten terugbetalen en diep in de schulden komen. De menselijke maat is zoek. 

Lees verder

Pagina's

U bent hier