h

Algemene ledenvergadering

7 maart 2012

Algemene ledenvergadering

Uitnodiging aan alle leden
Algemene ledenvergadering ter voorbereiding van het XVIII Congres

Datum: Dinsdag 20 maart 2012
Tijd: 20:00 tot 22:00 uur
Plaats: Bar Bistro d'Olde Smidse, Grotestraat 102, 7471 BS Goor

Beste mede SPer,

Hierbij nodigen wij je uit voor het bijwonen van de eerste ledenvergadering van 2012.
Deze zal plaatsvinden op dinsdag 20 maart 2012 in de Achterbar van Bar Bistro d'Olde Smidse in Goor. Het programma begint om 20:00 uur en zal tot ongeveer 22:00 uur duren.

Op de vergadering staat het XVIII SP congres dat op 2 juni in Breda gehouden wordt centraal.
De agenda richting het congres, de voorbereidende stukken en de voorgedragen kandidaten voor het partijbestuur zijn te vinden op SPnet. Hiervoor heb je je lidnummer (vermeld op je ledenpas) en postcode nodig.
Om hierover mee te praten en je eventueel als afgevaardigde voor de regioconferentie kandidaat te stellen, verzoeken wij je de stukken op de website voorafgaand aan de vergadering door te nemen.

Ook willen we tijdens de vergadering graag met je van gedachten wisselen over de lokale politiek. Welke zaken zijn actueel, welke acties zijn gevoerd en welke acties moeten er de komende tijd georganiseerd worden? Heb je hierover bij voorbaat ideeën, meld dit dan voorafgaand aan de vergadering, dan kunnen wij ons hierop indien mogelijk voorbereiden.

Verder is onze afdelingsvoorzitter eind vorig jaar afgetreden en deze functie is nog steeds vacant. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar actieve leden in de breedste zin van het woord. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ondersteuning bij acties, bezorging van Tribunes en folders en het onderhouden van de afdelingswebsite. Mocht je iets kunnen of willen bijdragen, dan horen wij dit graag!

Graag ontvangen wij zo spoedig mogelijk je aan- of afmelding voor de vergadering via e-mail hofvantwente@sp.nl.

SP XVIII Congres

U bent hier