h

Algemene ledenvergadering

19 april 2012

Algemene ledenvergadering

Uitnodiging aan alle leden
Algemene ledenvergadering ter voorbereiding van het XVIII Congres

SP XVIII Congres

Algemene ledenvergadering
Datum: Donderdag 26 april 2012
Tijd: 20:00 tot 22:00 uur
Plaats: Gemeentehuis Hof van Twente, kamer G1.40, De Höfte 7, 7471 DK Goor

Beste mede SPer,

Hierbij nodigen wij je uit voor het bijwonen van de tweede ledenvergadering ter voorbereiding van het XVIII SP Congres. Deze zal plaatsvinden op donderdag 26 april 2012 in kamer G1.40 in het gemeentehuis in Goor. Het programma begint om 20:00 uur en zal tot uiterlijk 22:00 uur duren.

De landelijke congrescommissie evalueert op dit moment de inbreng vanuit de eerste afdelingsvergaderingen en de regioconferenties. De reactie van de congrescommissie op alle ingebrachte informatie wordt op SPnet geplaatst en daaruit volgend ook een nieuwe versie van het congresstuk ‘1 voor allen’ en de concept-congresresolutie. Deze stukken zijn vanaf zondagmorgen 22 april te vinden op SPnet. Om op SPnet in te loggen, heb je je lidnummer (vermeld op je ledenpas) en postcode nodig.

In de ledenvergadering op 26 april willen wij de nieuwe versie van het congresstuk ‘1 voor allen’ en de concept-resolutie met jullie doornemen en eventuele wijzigingsvoorstellingen vanuit onze afdeling voorbereiden.
Verder willen we in deze vergadering wat meer aandacht aan besteden aan de lokale politiek en willen we een plan van aanpak bespreken voor de verspreiding van de volgende ‘ZO-krant’, die eind april zal verschijnen.

Graag ontvangen wij zo spoedig mogelijk je aan- of afmelding voor de vergadering via e-mail hofvantwente@sp.nl.

SP XVIII Congres

U bent hier