h

Kamerlid Eric Smaling op werkbezoek in Goor

3 februari 2016

Kamerlid Eric Smaling op werkbezoek in Goor

Foto: Paulien Wilkinson

SP-Tweede Kamerlid Eric Smaling was afgelopen maandag op werkbezoek in onze mooie gemeente. De lokale SP-raadsfractie maakte van de gelegenheid gebruik een werklunch te organiseren in het Goorse etablissement De Zon.

Ook van de partij waren SP-statenlid Harry Broekhuijs en statenfractie-medewerkster Paulien Wilkinson. Het nuttige werd met aangename verenigd en onder het genot van een hapje en een drankje werd door de landelijke, provinciale en lokale SP-ers van gedachten gewisseld.

Na de lunch werden onze gasten getrakteerd op een korte wandeling door het Goorse centrum, waarna we ons Kamerlid afleverden op het gemeentehuis. Daar werd Eric Smaling ontvangen door wethouder Scholten voor een rondleiding langs diverse asbest-gerelateerde lokaties.

Reactie toevoegen

U bent hier