h

Met een volle bus uit Goor naar het Nationaal ZorgDebat op 18 februari?

9 februari 2017

Met een volle bus uit Goor naar het Nationaal ZorgDebat op 18 februari?

Foto: SP / Nationaal ZorgFonds

Op zaterdag 18 februari organiseren we, samen met onze bondgenoten in deze strijd, het Nationaal ZorgDebat in Den Haag. Met duizenden mensen willen we die dag bijeenkomen in Den Haag en laten zien dat het Nationaal ZorgFonds er alleen komt met een grote SP en zonder de VVD. Voor slechts 5 euro kun je mee met de bus naar Den Haag.

Er rijden zeker een bussen vanuit Hengelo en Almelo, maar als we 50 mensen vanuit Goor mobiliseren, vertrekt er ook een bus uit Goor! Wie gaat er mee?

Samen pakken we de macht over onze zorg terug. We bouwen aan een samenleving waarin er geen winst wordt gemaakt over de rug van patiënten en er geen plaats is voor het 'eigen risico', de boete op ziek zijn. Zien we je in de bus naar het Malieveld?

Meld je hier aan:
Ik ga zeker mee
Ik ga alleen mee met een bus uit Goor

Meld je aan vóór woensdag 15 februari, zodat wij de tijd hebben om de bus te regelen!

Reactie toevoegen

U bent hier