h

Stop de BTW-verhoging, teken de petitie

14 oktober 2017

Stop de BTW-verhoging, teken de petitie

Foto: SP

Het nieuwe kabinet wil de btw verhogen op de dagelijkse boodschappen, de kapper en het openbaar vervoer. Tegelijkertijd verlaagt ze voor hetzelfde bedrag de winstbelasting voor grote bedrijven. De boodschappen worden duurder, de winsten van multinationals groter. Daarom lanceren de SP, PvdA, GroenLinks samen met maatschappelijke organisaties, waaronder de FNV, een actie om btw-verhoging te stoppen.

SP-leider Emile Roemer: 'Tijdens de crisis werden multinationals ontzien en kregen mensen de rekening. Nu het beter gaat, staan multinationals vooraan om de cadeautjes te incasseren en mag u meer betalen voor uw boodschappen. Samen komen we in beweging tegen dit slechte plan. Doe mee en teken daarom snel de petitie.'

 

  

  
   

 

 

 

 

 

Reacties

dit kan absoluut niet.

Reactie toevoegen

U bent hier