h

11 DECEMBER OPENBARE AVOND OVER DE ZORG IN BIBLIOTHEEK HENGELO BEHOUD DE SPOEDEISENDE HULP IN HENGELO!

9 december 2017

11 DECEMBER OPENBARE AVOND OVER DE ZORG IN BIBLIOTHEEK HENGELO BEHOUD DE SPOEDEISENDE HULP IN HENGELO!

 

   
 

De Hengelose SP organiseert op maandagavond 11 december samen met het landelijk comité Nationaal ZorgFonds een informatieavond over marktwerking in de zorg en de dreigende verdwijning van de Spoedeisende Hulp in Hengelo. Wat kunnen we doen om dit roekeloze plan tegen te houden?

De avond wordt gehouden in de Bibliotheek aan de Beursstraat in Hengelo. Aanvang 20.00 uur. Zaal open 19.30 uur. Toegang is gratis en voor iedereen toegankelijk.

Sprekers zijn:

  • Henk van Gerven, voormalig Tweede Kamerlid van de SP en oud huisarts
  • Luc de Vries, huisarts in Diepenheim, voorzitter Huisartsenpost Hengelo, waarbij 71 Twentse huisartsen zijn aangesloten.
  • Leden van het  Landelijk Nationaal ZorgFonds Comité

De avond is gratis en voor iedereen toegankelijk. Wilt u ook dat de marktwerking uit de zorg verdwijnt en wilt u weten hoe we samen de zorg bereikbaar kunnen houden?

 

 

SP raadslid Vincent Mulder confronteert Raad van Bestuur ZGT ziekenhuis met masaal protest tegen dreigende sluiting Spoedeisende Hulp

De Spoedeisende Hulp moet voor iedereen bereikbaar zijn, maar nu dreigt de afdeling Spoedeisende Hulp in Hengelo gesloten te worden. Dit is het gevolg van politieke keuzes.

Zorg moet beschikbaar en dichtbij georganiseerd worden. Niet de markt maar de mens moet voorop staan als het gaat om bereikbare zorg. Dat betekent dus niet de zorg weghalen in Hengelo, maar op zijn minst behouden.

Reactie toevoegen

U bent hier