h

Spreekuur voor inwoners van Hof van Twente

9 september 2018

Spreekuur voor inwoners van Hof van Twente

Foto: SP Hof van Twente

Vanaf september organiseert de SP maandelijks een inloopmiddag voor de inwoners van Hof van Twente om vragen, opmerkingen, ideeën en/of bezwaren over onderwerpen die u heeft over gemeentelijke zaken aan te horen. Wij zullen dan gezamenlijk met u proberen een oplossing voor uw vragen en/of bezwaren te vinden.

Onze gemeenteraadsleden Herman Kalter en Frank Stevens zijn op vrijdagmiddag 28 september tussen 13 en 17 uur in het gemeentehuis in Goor aanwezig om u te woord te staan. U kunt dan vrij inlopen en zich melden bij de receptie, dan komen wij u halen. Als wij met iemand anders in gesprek zijn, kan het zijn dat u even moet wachten. Graag tot dan!

Reactie toevoegen

U bent hier