h

SP inloopmiddag op 14 december

9 december 2018

SP inloopmiddag op 14 december

Wij willen als volksvertegenwoordigers graag weten wat er leeft onder de mensen, om daarmee de juiste keuzes in de gemeenteraad te kunnen maken. Daarom organiseert de SP in Hof van Twente in december weer een inloopmiddag om uw vragen, opmerkingen, ideeën en/of bezwaren over gemeentelijke zaken aan te horen. Wij zullen dan gezamenlijk met u proberen een oplossing voor deze zaken te vinden. Dit is dus niet alleen voor SP-leden of kiezers, maar voor alle inwoners van de Hof.

Onze gemeenteraadsleden Herman Kalter en Frank Stevens zijn op vrijdagmiddag 14 december tussen 14 en 17 uur in het gemeentehuis in Goor aanwezig om u te woord te staan. U kunt dan vrij inlopen en zich melden bij de receptie, dan komen wij u halen. Als wij met iemand anders in gesprek zijn, kan het zijn dat u even moet wachten. Graag tot dan!

Via e-mail zijn wij natuurlijk altijd bereikbaar. Mocht u op 14 december niet in de gelegenheid zijn naar het gemeentehuis te komen, neem dan contact met ons op via email: fractiehofvantwente@sp.nl.

Reactie toevoegen

U bent hier