h

SP INLOOPMIDDAG OP 8 FEBRUARI

3 februari 2019

SP INLOOPMIDDAG OP 8 FEBRUARI

Foto: SP Hof van Twente / SP Hof van Twente

Als volksvertegenwoordigers willen wij graag weten hoe de inwoners over gemeentelijke zaken denken, om daarmee de juiste keuzes in de gemeenteraad te kunnen maken. Daarom organiseert de SP in Hof van Twente ook in februari weer een inloopmiddag om uw vragen, opmerkingen, ideeën en/of bezwaren over gemeentelijke zaken aan te horen. Wij zullen dan gezamenlijk met u proberen een oplossing voor deze zaken te vinden. Dit is dus niet alleen voor SP-leden of kiezers, maar voor alle inwoners van de Hof.

Tijdens eerder georganiseerde spreekuren hebben inwoners zaken gemeld, waarop momenteel nog volop vervolgacties lopen.

Onze gemeenteraadsleden Herman Kalter en Frank Stevens zijn op vrijdagmiddag 8 februari tussen 14 en 17 uur in het gemeentehuis in Goor aanwezig om u te woord te staan. U kunt dan vrij inlopen en zich melden bij de receptie, dan komen wij u halen. Als wij met iemand anders in gesprek zijn, kan het zijn dat u even moet wachten. Graag tot dan!

Via e-mail zijn wij natuurlijk altijd bereikbaar. Mocht u op 8 februari niet in de gelegenheid zijn naar het gemeentehuis te komen, neem dan contact met ons op via email: fractiehofvantwente@sp.nl.

Reactie toevoegen

U bent hier