h

SP INLOOPMIDDAG OP 15 MAART

9 maart 2019

SP INLOOPMIDDAG OP 15 MAART

Foto: SP Hof van Twente / SP Hof van Twente

Zoals inmiddels gebruikelijk, organiseert de SP in Hof van Twente ook in maart weer haar maandelijkse inloopmiddag. Wij willen als volksvertegenwoordigers in de gemeenteraad graag weten hoe de inwoners over gemeentelijke zaken denken, om daarmee de juiste keuzes te kunnen maken. Kom langs tijdens de inloopmiddag met uw vragen, opmerkingen, ideeën en/of bezwaren over gemeentelijke zaken. Wij zullen dan gezamenlijk met u proberen een oplossing voor deze onderwerpen te vinden. Dit is dus niet alleen voor SP-leden of kiezers, maar voor alle inwoners van de Hof.

Wij hebben op individuele basis inmiddels meerdere mensen kunnen helpen met een passende oplossing voor hun problemen.

Onze gemeenteraadsleden Herman Kalter en Frank Stevens zijn op vrijdagmiddag 15 maart tussen 14 en 17 uur in het gemeentehuis in Goor aanwezig om u te woord te staan. U kunt dan vrij inlopen en u melden bij de receptie, dan komen wij u halen. Als wij met iemand anders in gesprek zijn, kan het zijn dat u even moet wachten. Graag tot dan!

Via e-mail zijn wij natuurlijk altijd bereikbaar. Mocht u op 15 maart niet in de gelegenheid zijn naar het gemeentehuis te komen, neem dan contact met ons op via email: fractiehofvantwente@sp.nl.

Reactie toevoegen

U bent hier