h

SP INLOOPMIDDAG OP VRIJDAG 28 JUNI

23 juni 2019

SP INLOOPMIDDAG OP VRIJDAG 28 JUNI

Foto: SP Hof van Twente / SP Hof van Twente

Op vrijdagmiddag 28 juni organiseert de SP in Hof van Twente weer een inloopmiddag. Tijdens de inloopmiddag kunt u onze raadsleden persoonlijk benaderen met uw vragen, opmerkingen, ideeën en/of bezwaren over gemeentelijke zaken. Wij zullen dan gezamenlijk met u proberen een oplossing voor deze onderwerpen te vinden. Dit is dus niet alleen voor SP-leden of kiezers, maar voor alle inwoners van de Hof.

Wij hebben op individuele basis inmiddels meerdere mensen kunnen helpen met een passende oplossing voor hun problemen.

Onze gemeenteraadsleden Herman Kalter en Frank Stevens zijn op vrijdagmiddag 28 juni tussen 13:30 en 16 uur in het gemeentehuis in Goor aanwezig om u te woord te staan. U kunt dan vrij inlopen en u melden bij de receptie, dan komen wij u halen. Graag tot dan!

Via e-mail zijn wij natuurlijk altijd bereikbaar. Mocht u op 28 juni niet in de gelegenheid zijn naar het gemeentehuis te komen, neem dan contact met ons op via email: fractiehofvantwente@sp.nl.

Reactie toevoegen

U bent hier