h

SP INLOOPMIDDAG OP VRIJDAG 22 NOVEMBER

10 november 2019

SP INLOOPMIDDAG OP VRIJDAG 22 NOVEMBER

Foto: SP Hof van Twente / SP Hof van Twente

Op vrijdagmiddag 22 november organiseert de SP in Hof van Twente weer haar inmiddels gebruikelijke inloopmiddag. Tijdens deze inloopmiddag kunt u onze raadsleden persoonlijk benaderen met uw vragen, opmerkingen, ideeën en/of bezwaren over gemeentelijke zaken. Wij zullen dan gezamenlijk met u proberen een oplossing voor deze onderwerpen te vinden. U kunt bij ons ook terecht met uw vragen en opmerkingen over de gemeentelijke begroting voor 2020. De inloop is open voor alle inwoners van Hof van Twente.

Onze gemeenteraadsleden Herman Kalter en Frank Stevens zijn op vrijdagmiddag 22 november tussen 13:30 en 16 uur in het gemeentehuis in Goor aanwezig om u te woord te staan. U kunt dan vrij inlopen en u melden bij de receptie, dan komen wij u halen. Graag tot dan!

Via e-mail zijn wij natuurlijk altijd bereikbaar. Mocht u op 22 november niet in de gelegenheid zijn naar het gemeentehuis te komen, neem dan contact met ons op via email: fractiehofvantwente@sp.nl.

Reactie toevoegen

U bent hier