h

SP-kiezers Bedankt !

21 maart 2021

SP-kiezers Bedankt !

Foto: SP

Helaas een terleurstellende uitslag ondanks de goed verlopen campagne. Mark Rutte kan zijn vierde kabinet ,samen met een sterke D66 , vormen. Rechtse JA21 en Baudet's FvD  hebben hun slag geslagen. Vier nieuwe partijen , JA21 , Volt , Bij1 en BBB  zijn tot het parlement toegetreden.  

De SP heeft een klap (net als geheel links)  gekregen en behaald 9 zetels. Ondanks de goede campagne van o.a Lilian Marijnissen , Renske Leijten en inzet van talloze vrijwilligers is het niet gelukt om een beter resultaat te halen. De partij zal de campagne grondig evalueren. 

Het is nu de tijd om de SP te versterken. Om sterk links tegengeluid te laten horen op straat en parlement. 

Doe mee met SP ! Sluit je aan voor een sociaal-rechtvaardig , duurzaam Nederland en een eerlijke politiek. 

https://sp.nl/lid-worden

Reactie toevoegen

U bent hier