h

Bekendmaking kandidatenlijst SP voor gemeenteraadsverkiezingen maart 2022

6 januari 2022

Bekendmaking kandidatenlijst SP voor gemeenteraadsverkiezingen maart 2022

Foto: SP / SP Hof van Twente

Tijdens de laatste ledenvergadering van SP in Hof van Twente is de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 definitief vastgesteld. Daarbij is Herman Kalter uit Delden opnieuw gekozen als lijsttrekker. Herman is al acht jaar de fractievoorzitter van de SP en stelt zich met enthousiasme opnieuw kandidaat. Johnny Hagreis uit Goor staat op nummer 2 op de lijst. Johnny is al jaren actief binnen de SP en bezet momenteel de tweede raadszetel van de SP.

Verder bestaat de lijst uit mensen uit verschillende kernen in onze gemeente: 1. Herman Kalter (Delden), 2. Johnny Hagreis (Goor), 3. Gerard Laarhuis (Delden), 4. Hans Cival (Diepenheim), 5. Ingrid Rook (Hengevelde), 6. Cora Houtman (Goor), 7. Pieter Houtman (Goor), 8. Isaac de Klerk (Goor), 9. Anke Tiemens (Goor).

De kandidatenlijst én de lijstvolgorde zijn unaniem door de leden vastgesteld. Vanwege persoonlijke voorkeuren, specifieke kennis, ervaring en beschikbaarheid van de kandidaten is de volgorde van de lijst heel bewust bepaald. Mochten kandidaten door middel van voorkeursstemmen gekozen worden en daarmee anderen op de lijst passeren, zullen zij in principe afstand doen van het recht op hun zetel.

Reactie toevoegen

U bent hier