h

SP organiseert 12 februari busvervoer vanuit Twente naar grote AOW en Pensioendemonstratie in Utrecht

3 februari 2022

SP organiseert 12 februari busvervoer vanuit Twente naar grote AOW en Pensioendemonstratie in Utrecht

Foto: SP / SP

Het kabinet wil het minimumloon verhogen, maar de AOW daarvan loskoppelen. Daardoor komen ouderen die rond moeten komen van alleen een AOW fors op achterstand. Door de stijgende prijzen wordt hun inkomen sowieso al minder waard! Dat wil de SP niet laten gebeuren en organiseert een demonstratie tegen deze loskoppeling en pleit tevens voor het loslaten van het pensioenakkoord, onder het motto “Iedereen heeft recht op een goede oude dag vanaf 65 jaar”. Ze organiseert daarom een grote landelijke demonstratie op zaterdag 12 februari in Utrecht.

De SP organiseert vanuit Twente busvervoer naar deze demonstratie; Het vertrek is om 12.30 uur vanaf de voorkant van het NS station in Hengelo. Iedereen die mee wil kan zich opgeven via hengelo@sp.nl of tel.: 074-2421042. We vragen een vrije gift als bijdrage. Thuiskomst is verwacht rond 17.30 uur.

Voor meer informatie:
Vincent Mulder
06-12322722

Reactie toevoegen

U bent hier