h

Kom op 30 november naar Utrecht!

15 november 2013

Kom op 30 november naar Utrecht!

Op zaterdag 30 november organiseert de FNV een grote landelijke manifestatie voor koopkracht en echte banen. De SP roept iedereen op om naar deze manifestatie te komen.

De SP staat voor een samenleving waarin menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit geen loze begrippen zijn, maar werkelijkheid. Daarom is het de hoogste tijd om samen te vechten voor een toekomst waarin er geen plaats meer is voor armoede, ongelijkheid en rechteloosheid. Het is tijd voor strijd, voor het te laat is!

Via de actiewebsite van de FNV kun je je aanmelden voor gratis busvervoer, met opstapplaatsen in o.a. Hengelo, Almelo en Enschede.

Vanuit de Hof van Twente rijdt bij voldoende belangstelling een bus met opstapplaatsen in Hengevelde, Bentelo en Delden.
Let op: Deze bus rijdt alleen bij voldoende aanmeldingen. Mocht je hiervan gebruik willen maken, stuur dan een mail naar hofvantwente@sp.nl en vermeld daarin je naam, telefoonnummer en indien beschikbaar je bondsnummer. Er zal dan contact met je opgenomen worden.

 

Reactie toevoegen

U bent hier