h

Actie: Behoud verloskunde voor Hengelo

14 december 2013

Actie: Behoud verloskunde voor Hengelo

In navolging van de SP Hengelo voert de SP Hof van Twente actie voor het behoud van de afdeling verloskunde van het ziekenhuis Hengelo.

De ziekenhuisdirectie is van plan deze afdeling te sluiten uit bezuinigingsredenen, efficiency en onder invloed van de marktwerking. Inwoners uit de Hof  van Twente zijn dan voor een (spoed) ziekenhuisbevalling aangewezen op de verder liggende en moeilijker bereikbare ziekenhuizen in Almelo en Enschede met alle risico's van dien. Wij vinden dit een verslechtering van basiszorg die dichtbij en goed bereikbaar behoort te zijn.
Meer informatie kunt u vinden op de website van de SP Hengelo. Ook kunt u daar de actie steunen door uw handtekening te plaatsen.

 

Reactie toevoegen

U bent hier