h

Nieuws uit 2011

10 december 2011

Armoede werkt niet

Tijdens de actie “Armoede Werkt Niet” zetten duizenden mensen de afgelopen maanden hun handtekening op een werkhandschoen uit solidariteit met de werknemers van de sociale werkvoorziening. Ook in de Hof van Twente heeft onze afdeling ca. 400 handtekeningen opgehaald. Veel mensen begrijpen dat het hier gaat om het hart van de solidariteit. En dat is hartverwarmend. We willen dat de mensen die niet volgens de harde economische eisen kunnen produceren, een vaste en gerespecteerde plek houden in onze samenleving en dat wij ze niet loslaten, ten prooi van een brute en gure maatschappij.”

Lees verder
12 januari 2011

KRAAMAFDELING weg uit ZIEKENHUIS ALMELO? Ik dacht het niet

De Raad van Bestuur van ZGT is van plan om de kraamzorg in Almelo over te hevelen naar Hengelo. De SP roept op tot protest.

Lees verder
12 januari 2011

Verkiezingsbijeenkomst SP Hof van Twente

De afdeling Hof van Twente van de SP houdt op 2 februari 2011 een openbare verkiezings-bijeenkomst in de herberg van biologische geiten- houderij Wolverlei in Ambt Delden. Het eerste deel van de avond bestaat uit vier voordrachten met discussie over het thema 'Intensieve veehouderij: gevolgen en alternatieven'. Daarna praten we over onze plannen voor de verkiezingscampagne.

Lees verder

U bent hier