h

Nieuws uit 2010

15 december 2010

Toezeggingen wethouder na vragen SP

In de raadsvergadering van gisteravond stelde SP-raadslid Sandra Schrooyen vragen over het
niet-gebruiken van winterbanden door Connexxion voor het leerlingenvervoer in de gemeente Hof van Twente. De raadsbrede steun die zij hierbij kreeg, heeft geleid tot duidelijke toezeggingen van wethouder Van Zwanenburg.

Lees verder
14 december 2010

Vragen SP in raadsvergadering

Ouders van kinderen die zijn aangewezen op het leerlingenvervoer in de Hof van Twente willen dat Connexxion gebruik gaat maken van winterbanden. De gemeente is echter van mening dat zomerbanden veilig genoeg zijn. Sandra Schrooyen(SP) gaat hierover vragen stellen in de raadsvergadering van vanavond.

Lees verder
10 november 2010

Het volk spreekt – de raad beslist: einde van een zwembad

Tijdens de vergadering van 9 november is door de gemeenteraad met één stem meerderheid besloten zwembad De Whee te sluiten en géén nieuw zwembad in Goor te bouwen. De ruim 1250 steunbetuigingen die de SP in enkele dagen wist te verzamelen, legden kennelijk onvoldoende gewicht in de schaal. De afdeling Hof van Twente van de SP wil niettemin iedereen die heeft getekend of via de site heeft gereageerd, van harte danken voor zijn/haar steun.

Lees verder
9 november 2010

Actie voor behoud zwembad in Goor groot succes

De korte actie van de SP voor het behoud van een zwembad in Goor is vandaag afgesloten met in totaal 1259 steunbetuigingen. De afdeling Hof van Twente beschouwt dit resultaat als een groot succes.

Lees verder
8 november 2010

Bijna 1000 steunbetuigingen!

De actie van de SP voor het behoud van een zwembad in Goor had op maandag 11.00 uur in totaal 966 steunbetuigingen opgeleverd.

Lees verder
6 november 2010

Op naar de 1000 steunbetuigingen

De actie van de SP voor het behoud van een zwembad in Goor had op zaterdag 16.00 uur in totaal 775 steunbetuigingen opgeleverd.

Lees verder

Pagina's

U bent hier