h

Nieuws uit 2013

17 december 2013

SP Hof van Twente klaar voor de verkiezingen

Vorige week hebben de leden van de SP afdeling Hof van Twente in een algemene ledenvergadering de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014 vastgesteld.

Lees verder
14 december 2013

Actie: Behoud verloskunde voor Hengelo

In navolging van de SP Hengelo voert de SP Hof van Twente actie voor het behoud van de afdeling verloskunde van het ziekenhuis Hengelo.

Lees verder
15 november 2013

Kom op 30 november naar Utrecht!

Op zaterdag 30 november organiseert de FNV een grote landelijke manifestatie voor koopkracht en echte banen. De SP roept iedereen op om naar deze manifestatie te komen.

De SP staat voor een samenleving waarin menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit geen loze begrippen zijn, maar werkelijkheid. Daarom is het de hoogste tijd om samen te vechten voor een toekomst waarin er geen plaats meer is voor armoede, ongelijkheid en rechteloosheid. Het is tijd voor strijd, voor het te laat is!

Lees verder
2 november 2013

Goederentrein spoort niet!

Vrijdagavond 1 november was er een grote opkomst van honderden actievoerders in Zutphen bij de protestmanifestatie tegen de uitbreiding van goederentreinen in Oost-Nederland.

Lees verder
22 oktober 2013

ROODSEIN VOOR DE GOEDERENTREIN

De SP Hof van Twente  doet een oproep om deel te nemen aan  de protestmanifestatie op vrijdagavond 1 november in Zutphen, tegen de voorgenomen intensivering van het spoorgoederenvervoer door Oost-Nederland (PHS-GON), waaronder het vervoer van gevaarlijke stoffen.

Lees verder
27 september 2013

Onderzoek SP: Stichting Bewonersbelangen Viverion in Diepenheim onzichtbaar

De SP Hof van Twente heeft deze zomer onderzoek gedaan onder de 200 huurders van Viverion in Diepenheim naar o.a. de bekendheid en het functioneren van Stichting Bewonersbelangen Viverion.

Lees verder

Pagina's

U bent hier