h

Nieuws uit 2017

10 december 2017

AFGELAST - Emile Roemer te gast in "Politiek in de Pol" in Diepenheim

Foto: SP

VANWEGE DE HEVIGE SNEEUWVAL KAN EMILE ROEMER HELAAS NIET AANWEZIG ZIJN.

Lees verder
9 december 2017

11 DECEMBER OPENBARE AVOND OVER DE ZORG IN BIBLIOTHEEK HENGELO BEHOUD DE SPOEDEISENDE HULP IN HENGELO!

 

   
 

De Hengelose SP organiseert op maandagavond 11 december samen met het landelijk comité Nationaal ZorgFonds een informatieavond over marktwerking in de zorg en de dreigende verdwijning van de Spoedeisende Hulp in Hengelo. Wat kunnen we doen om dit roekeloze plan tegen te houden?

Lees verder
18 november 2017

Herman Kalter opnieuw lijsttrekker SP Hof van Twente

Foto: SP Hof van Twente / SP Hof van Twente

Herman Kalter is tijdens de ledenvergadering van de SP gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018.  Tevens werd door de leden de door het SP-afdelingsbestuur voorgedragen kandidatenlijst ongewijzigd vastgesteld.

Lees verder
17 oktober 2017

SP in actie tegen kabinetsplannen

Foto: SP

Komende zaterdag 21 oktober staat de lokale afdeling op het Weversplein te Goor om te ageren tegen het nieuwe kabinet - Rutte III.

Lees verder
14 oktober 2017

Stop de BTW-verhoging, teken de petitie

Foto: SP

Het nieuwe kabinet wil de btw verhogen op de dagelijkse boodschappen, de kapper en het openbaar vervoer. Tegelijkertijd verlaagt ze voor hetzelfde bedrag de winstbelasting voor grote bedrijven. De boodschappen worden duurder, de winsten van multinationals groter. Daarom lanceren de SP, PvdA, GroenLinks samen met maatschappelijke organisaties, waaronder de FNV, een actie om btw-verhoging te stoppen.

Lees verder
15 juli 2017

SP in actie tegen bezuinigingen ziekenhuizen Hengelo en Almelo

De SP is verrast en geschokt door de nieuwste berichten over op handen zijnde miljoenenbezuinigingen bij de Ziekenhuisgroep Twente (ZGT), waarbij de toekomst van arbeidsplaatsen in Almelo en Hengelo en het voortbestaan van de spoedeisende hulp in Hengelo op het spel worden gezet.

Lees verder

Pagina's

U bent hier