h

Nieuws uit 2016

11 december 2016

TE DOEN IN DE RAAD 2017-2018

Foto: SP Hof van Twente / SP Hof van Twente

Bij de kadernota 2017 zijn een groot aantal vraagstukken reeds benoemd en worden bij de uitvoering daarvan opgenomen in de gemeentebegroting van 2017. Elf moties van de kadernota zijn in de begroting verwerkt. De SP heeft acht van deze moties medeondertekend.

Lees verder
11 december 2016

SP RAADSFRACTIE 2014-2016

Foto: SP Hof van Twente / SP Hof van Twente

Sinds het begin van deze raadsperiode is de SP vertegenwoordigd door Herman Kalter uit Delden en Robert Keizer uit Goor.

Lees verder
10 november 2016

Frank Stevens volgt Robert Keizer op in gemeenteraad

Foto: SP Hof van Twente / SP Hof van Twente

In verband met het vertrek van Robert Keizer als gemeenteraadslid, moest de SP in Hof van Twente op zoek naar een opvolger. Gelukkig heeft bestuurslid Frank Stevens aangegeven de zetel van Robert over te willen nemen.

Lees verder
9 november 2016

Raadslid Robert Keizer gestopt met raadswerk

SP-raadslid Robert Keizer heeft tijdens de raadsvergadering van dinsdag 8 november afscheid genomen van de gemeenteraad.

Lees verder
4 november 2016

Op naar een Nationaal ZorgFonds zonder eigen risico

Foto: Nationaal Zorgfonds / www.nationaalzorgfonds.nl

Onlangs is er een start gemaakt met de grote landelijke actie voor het Nationaal ZorgFonds. De SP heeft met de FNV en een aantal andere organisaties het thema “zorg” goed op de kaart gezet. Langzamerhand horen we meer politieke partijen over de onvolkomenheden in het huidige zorgsysteem, steeds meer partijen, organisaties en mensen bewegen in de richting van de voorstellen van de SP.

Lees verder
12 juni 2016

SP toont wél haar HOFFELIJK SOCIALE KARAKTER bij Diftar

De VVD-fractie Hof van Twente heeft in de media laten weten dat zij allesbehalve gelukkig is met de moties en amendementen die tijdens de raadsvergadering van 31 mei 2016 zijn aangenomen omtrent het thema Diftar. De volkspartij is bang dat de aanpassingen leiden tot hogere kosten, die uiteindelijk door de burger moeten worden betaald.
De VVD heeft het steeds over financiële prikkels om iets te laten gebeuren. Tsja... je krijgt korting als je je afval beter scheidt. Kun je het ook een boete noemen als je dat minder goed (kunt) doen!

Lees verder

Pagina's

U bent hier